Dagens ros ... till sjuksköterskan Yvonnepå Enen i Gällivare. Du är guld värd!

Anhöriga

... till personalen på Bilprovningen i Gällivare - ni är alltid supertrevliga och otroligt serviceinriktade.

Nöjd kund

... till ledare och deltagare på dansstudion i Luleå, för deras fantastiskt fina uppvisningar på bland annat nationaldagen och Kulturnatta. Så duktig ledare och deltagare!

Nöjd åskådare

... Stort tack till all fantastisk personal på Kalix och Sunderby sjukhus för allt ni gjort för Kurt Resin, ni är underbara!

Ulla-Greta o Jörgen Resin

... till socialtjänsten, framförallt Catarina Tillstam-Bergh för hennes empati och förstående handläggning i en situation som var så arbetsam för mig och min familj. Tack!

Göran Stoltz

... till Marianne Bergström i Kalix-Nyborg för resan till skogen utanför finska Pello. En annorlunda konst upplevelse på skogsåsen.

Ann-Britt och Elsie från Boheden

... till personalen på Midgårdarnas äldreboende, våning fyra. Ert jobb är så viktigt och det gör ni så fantastiskt bra. Tack för allt.

Georg Robèns anhöriga

... och tack för hjälpen Stefan Nikkalavainio, Olivia och Bengt.

Grannlaget

... till Lizette Larsson i Gällivare, för att hon alltid är så trevlig och hjälpsam. Frågade en i kassan och en i frukten om det inte fanns ljung, fick till svar av båda ”jag vet inte”. Fick syn på Lizette på brödavdelningen, så frågade henne varpå hon snabbt fixade fram ljungen jag eftersökte. Tusen tack!

Kram Sussie

... och ett stort tack till arbetsterapeut Katarina Skoog på Bodens Kommun för din hjälp med ramperna och din tjänstvillighet i samband med min systers besök.

Carina & Göran

... och ett stort tack till polisen och Mats Ekman för mycket bra information vid medlemsmötet Hjärt- och Lung i Boden.

Mycket tacksamma medlemmar